Inge Cantatore

Even voorstellen....

In 1989 ben ik afgestudeerd in Amsterdam, waarna ik als diëtist bij Nutricia Nederland en Abbott Nederland heb gewerkt. Vervolgens heb ik verschillende marketing functies uitgevoerd, om uiteindelijk bij de Kindertelefoon te belanden. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het voeren van gesprekken met kinderen en jongeren. Een ervaring die ik in mijn huidige werk goed kan gebruiken.

Sinds 2008 heb ik een zelfstandig gevestigde dietistenpraktijk in Amsterdam en vanaf 1 september 2010 ook in Mijdrecht. Ik begeleid mensen op gebied van voeding en het aanleren van een gezonde(re) leefstijl. Het feit dat iedereen met verschillende voedingsvragen en vanuit diverse achtergronden en culturen bij mij komt, maakt dat geen dag of gesprek hetzelfde verloopt. Juist dat maakt mijn werk iedere dag weer zo uitdagend en boeiend.  

Mijn werkwijze is gericht op bewustwording van uw huidige eetgewoonten. Samen met u probeer ik de oorzaken van uw voedingsprobleem op te sporen, waarna ik u stap voor stap een nieuw eetpatroon aanleer. Uiteraard afgestemd op uw smaak, wensen en behoeften.     

Wilt u mij aan het werk zien??

Kijk op de volgende link http://www.youtube.com/watch?v=0PL_PllUAD4&blend=1&lr=1&ob=video-mustangbase

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Dietisten, BIG geregistreerd en kwaliteitsgeregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder nummer 49910412089.

 Nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws over Equilibrio

Masterclass Ondervoeding bij kanker, Amersfoort 13 oktober 2016

05-10-2016 Donderdag 13 oktober 2016 verzorgt Inge Cantatore een workshop voor eerstelijns… >>